Referencer & Udtalelser

Her kan du finde ord fra nogle af dem,  jeg har haft fornøjelsen af at præsentere min viden for – I længerevarende forløb, ved undervisning samt workshops – en blandet skare af “Projekt Menneske Kender” og virksomhedsidentitet

”Spændende at møde Lene – en underviser med en mangfoldig erfaring.”

Orange Quote - Lene BremerHelle Bennedsgaard – SOSU Uddannelsesleder

“Skolen er i gang med at implementere “Projekt Menneskekender”, som er et disc-forløb for udskolingselever og personalet. Lene besøgte skolen i en hel anden forbindelse og vi var klar over, at vi skulle bruge hende til udvikling på skolen med det samme, fordi hun med sin viden ramte ind i et behov, vi havde for at komme tættere på vores elever.

Hun har arbejdet sammen med ledelse, personale og undertegnede i forhold til at sætte projektet i søen. Jeg har hørt hendes oplæg både for personale og elever. Hun har lavet disc-profil på personalet og jeg har efterfølgende siddet til samtale med hende omkring min egen profil.

Lene gør meget for at blive en del af den gruppe, hun arbejder med og er ikke bange for at sætte sig sammen med flokken og small-talke. Dette gælder både børn og voksne. Det er en kunst, at skabe samhørighed og tryghed, således at man som elev eller lærer ønsker at give noget at sig selv for at være villig til forandring. Dette formår Lene.

Hun er et åbent og varmt menneske, man hurtigt får tillid til. Samtidig er Lene yderst professionel og overholder samtlige aftaler, tidskriterier og udviser stor fleksibilitet i processen.

Lene har en bred viden og erfaring indenfor sit felt og hun fremstår i øjenhøjde med alle hun møder.

Lene er behagelig, vidende, energisk, grounded, refleksiv og en rigtig god formidler””

Orange Quote - Lene BremerAnne Paarup – Trivsel- & inklusionvejleder

“Som underviser og eksaminator på SOSU-STV, Arvikavej 7, 7800 Skive havde jeg i 2015 den fornøjelse, at få Lene Bremer som censor, da jeg havde et hold til deres afsluttende social- og sundhedshjælperprøve.

Den afsluttende prøve var en caseeksamen, hvor eleverne gennem nogle dage, havde arbejdet med de problemstillinger, casen lagde op til. Trods grundig forberedelse og meget forarbejde, var flere af eleverne ganske nervøse for selve eksamenssituationen.

Men kun til de mødte Lene, hvor de hurtigt blev beroliget af hendes venlige, høflige og anerkendende tilgang. Hun arbejdede aktivt for, at eleverne følte sig trygge i situationen. De første elever, der var til prøve, beroligede således de resterende elever, så hele dagen blev en god dag for alle eleverne, i og med, at de blev trygge, og dermed blev i stand til at præstere, hvad de rent faktisk kunne.

“Jeg har flere års erfaring som underviser og eksaminator og ved af erfaring, hvor vigtigt det er, at eleverne opfatter situationen rolig og kontrolleret – dette bidrog Lene til, og jeg kan kun give hende de bedste anbefalinger.”

Orange Quote - Lene BremerKuluk Jette Andersen – Underviser og eksaminator Social-& sundhedshjælperuddannelsen

Min aha-oplevelse var nok mest …. det hele. Jeg blev meget overrasket. Jeg fandt selv ud af at jeg var et c-menneske (c-uglen) så jeg er derfor meget glad for at lære om ”DISC). En værdifuld ting jeg lærte var ”knapperne” og hvordan man opnår sine mål. Jeg løber ud for tid nu. Så…. det var sjovt og anderledes”

Orange Quote - Lene BremerDreng – 7. klasse

“Igen og igen bliver jeg fascineret af Lenes fantastiske og inspirerende måde, at se verden på. Hun lærer mig, at dreje hovedet i alle retninger og se rundt med en ny optik

Orange Quote - Lene BremerRikke Nielsen- Pædagog

“Iværksætter.nu har en onlinetilstedeværelse vi har tænkt nøje over. Vores fysiske lokaler derimod er ret kedelige, men det så vi faktisk slet ikke, fordi vi efterhånden bare “lever” med det, der er. Selv om jeg er grafisk designer, er det noget helt andet at flytte design ud i det fysiske rum. Lene har kunnet vise os, hvordan nye øjne opfatter os, og omsat det til meget konkrete tiltag, der gør kundeoplevelsen meget mere interessant og er forankret i vores brand. Alt det Lene foreslår, køber man bare ind i fra første færd. Det virker så indlysende, men man kunne bare ikke selv se det uden Lenes hjælp. 

Siden vi har haft besøg af Lene, ligger indretningen, messestanden og modtagelsen af kunder og rumsterer i hovedet – på den fede måde. Man bliver boblende af den energi, Lene kommer med – til trods for hendes rolige væsen. De input hun kommer med kan man nemt brygge videre på, mit hoved kværnede i hvert fald derudaf. Man føler i den grad, at man selv er en del af processen, og ikke bare får trukket et par pæne klæder over hovedet.

Jeg vil anbefale Lene til alle, der er villige til at investere i kundeoplevelsen i den fysiske verden. Med al den fokus på den digitale verden, glemmer vi næsten helt at føre det videre over i vores hverdag på kontoret, på messen, i mødelokalet osv.”

Orange Quote - Lene BremerDorthe Do –  Indehaver af Iværksætter.nu

Alt i alt et rigtig godt kursus. Meget spændende undervisning, smittende på en anderledes måde, mange grin og ikke for alvorligt

Orange Quote - Lene BremerKursist –  SOSU skole

”Lene – du er en af dem, jeg ikke kan sætte i bås. Du kan arbejde med børn, med unge, med gamle, med syge og raske – med erhvervsfolk og kommunalarbejdere – med kassedamer og pædagoger. Du skal bare vælge.

Du formår at skabe tillid og ro omkring dig, og din åbenhed, dit kærlige væsen og din evne til at lade dig gribe af det du er i, er dine allerstørste gaver i dit fremtidige arbejde.

Jeg er helt sikker på, at du vil gøre dit til, at verden bliver et gladere, kærligere og nemmere sted at være menneske”

Orange Quote - Lene BremerAnni Simonsen –  Uddannelsesleder Neuro Kommunikation

“God underviser, så man bliver lyttende. God til at inddrage os, så det ikke bliver envejskommunikation.

Jeg har fået noget at tænke over

Orange Quote - Lene BremerKursist –  SOSU skole

“Det har været et supergodt kursus med en humørfyldt og inspirerende lærer.

Især dagene med landkort og DiSC var meget givende”

Orange Quote - Lene BremerKursist –  SOSU skole

“Lene har en sans for at få øje på selv de små ting, der skaber oplevelsen. Hun ser det skæve, det unikke og fremhæver deres kvaliteter. Det gør hende i stand til at rykke selv små ting, og løfte til det bedre. Samtidigt med at personligheden skinner igennem.”

Orange Quote - Lene BremerRobert Rolfsted  –  Grow & Flow

” Det har været fedt fordi man kom til at kende sig selv og andre på en anden måde. Jeg lærte blandt andet at tænke på en anden måde når det har noget at gøre med psyken”

Orange Quote - Lene BremerSkoleelev  –  Udskolingen

Lene Bremer fangede til fulde den røde tråd, i den kvalitetsprofil MENY ønsker for sine kunder. Alt fra den røde MENY farve, den kreative æblekassevæg og det store specialfremstillede billede, passer ind det eksisterende udtryk og har klart højnet oplevelsen i vores frugt og grønt afdeling

Jeg giver hende ret i, at ”det råber uden at larme”. Det er kanon.

Jeg medgiver de bedste anbefalinger.

Orange Quote - Lene BremerAnders Mogensen – Indehaver af MENY Skalborg Bakke, Aalborg

“Jeg husker Lene som tillidsvækkende, ansvarsfuld og tydelig i sin kommunikation, samtidigt med at hun med sit gode humør, sin indre ro og situationsfornemmelse forstod at navigere i rollen som professionel hjælper.
Selvom det efterhånden er mange år siden, at Lene arbejdede som hjælper hos mig, har vi bevaret kontakten med hinanden, hvilket også, i min optik, fortæller noget om Lenes evner til at skabe gode relationer og generelt om hende som person”

Orange Quote - Lene BremerTut Ma – Arbejdsgiver i eget hjem

“En rigtig god undervisning.

Du går op i, hvordan vi har det og hvordan det skal være bedst for os. Du er en rigtig god og dygtig underviser – ja du er bare skøn”

Orange Quote - Lene BremerKursist –  SOSU skole

”Lene Bremer har givet mig et indgående kendskab til forskellige personlighedstyper. Denne viden har været en kæmpe øjenåbner for mig, som jeg bruger i min markedsføring, i kontakten med mine patienter og til møder med mulige forretningsforbindelser. Lenes råd og vejledning har uden tvivl haft stor betydning for den succes, jeg har haft i opstartsfasen af min virksomhed.

Det jeg har fået med fra Lene, vil jeg kunne bruge hver gang jeg laver nye tiltag i klinikken, hver gang der træder en ny patient ind i klinikken og hver gang jeg deltager i et møde”

Orange Quote - Lene BremerAnette Lehmann – ProFysio & Sundhedsfokus

Dig skal vi have nogle flere af 🙂

Orange Quote - Lene BremerKursist – SOSU skole

” Tilbagemeldingen på testen var meget positiv fordi du var så godt inde i tingene. På intet tidspunkt fornemmede man, at du ledte efter forklaringer, eller ikke kunne forklare graferne, ud fra den dialog vi havde. Du var lydhør, og god til at give forklaringer ud far de nye oplysninger du fik undervejs. Meget imponeret 😉

Jeg har fået en masse spændene ny viden, og gammel viden pakket ind i nye fjer. Der er ingen tvivl om, at jeg vil gøre brug af elementer fra Menneskekender kurset, lige som jeg også har fået ny viden om mig selv. Både som medarbejder, men også som ægtefælle. Det er jo aldrig en skade at blive klogere på sig selv”.

Orange Quote - Lene BremerEsben Schou – Unge projektleder

”Jeg har lært rigtig meget om mig selv, både hvordan jeg selv kan hæve mit eget energi niveau og hvorfor man ikke passer sammen med alle mennesker, på grund af de her forskellige typer af mennesker”.

Orange Quote - Lene Bremer SSA-Elev – Hjørring

Uddrag:

”I det hele taget er Lene et menneske der kærer sig om sine medmenneskers velbefindende. Dette har hun også en særlig gave i forhold til at kunne, da hun er rigtig god til at aflæse de mennesker der omgiver hende – både børn og voksne”

Lenes udstråling er tillidsskabende og børnene søger hende naturligt – især de børn der har ekstra behov, oplevede hurtigt at de hos Lene, altid kunne finde et lyttende øre, der kunne hjælpe videre i det der var svært!

Vi ønsker Lene alt muligt held og lykke videre i arbejdslivet og håber der bliver plads til både undervisning og arbejde med børn, da begge dele uden tvivl er noget der falder Lene naturligt.”

Orange Quote - Lene BremerAnnette Jellesen – Friskoleleder

”I hverdagen bruger jeg DiSC rigtig meget uden egentlig at tænke over det. For eksempel giver DiSC mig stor forståelse af både mig selv og af andre jeg omgås med. Nogle gange er det svært for mig at omgås med andre som er helt modsat DiSC bogstav end mig selv og der hjælper DiSC meget med at give mig forståelse for forskellighederne”

Orange Quote - Lene BremerDreng – 15 år

” Vi har i Iværksætter.nu haft fornøjelsen af et besøg af Lene Bremer. Og det var bestemt både en oplevelse og en fornøjelse. Iværksætter.nu har gjort sig mange overvejelser om, hvordan vi opleves online, men vi har aldrig gjort os de store overvejelser om, hvordan vi opleves off-line. Det hjalp Lene os med at sætte ord på med sine finurlige og fantastiske spørgsmål, der virkelig har fået vores hjerneceller på arbejde både under mødet og ikke mindst efter.
Lene er hurtig til at opfange, hvad det er, vi gerne vil udtrykke og også at omsætte det til konkrete idéer, der matcher det, som vi gerne vil. Hun har en gejst og en passion for det, hun laver, som lynhurtigt smitter af på dem, hun er i nærheden af.
Jeg vil helt klart anbefale alle virksomheder, der gerne vil give deres kunder en oplevelse, når de møder virksomheden i den fysiske verden, at få besøg og hjælp af Lene. Det er hele investeringen værd. “

Orange Quote - Lene BremerBirgitte Feltborg – Indehaver af værksætter.nu

”Jeg er blevet mere bevidst om mig selv

Jeg kan nemmere forstå andre

”Jeg kan forstå katten”

Orange Quote - Lene BremerPige – 12 år

”Anette Frederiksen kendte ikke til Lene Bremer, før øjet blev fanget af noget, der skilte sig ud, nemlig en flot stand på en messe. Jeg spottede med det samme, at hun skilte sig ud.  Hendes måde at præsentere sit firma på tiltalte mig meget.

Anette Frederiksen fortæller, at Lenes vindende væsen og smittende ro gør, at Anette Frederiksen har turdet åbne sig lidt mere op.

Noget, jeg er specielt glad for er, at Lene fik åbnet mine øjne for, at se nye muligheder i vores indretning på vores arbejdsplads. Jeg kunne især godt lide Lene Bremers tilgang og hendes måde at komme med positiv kritik på.

At møde en fantastisk formidler, der er både faglig dygtig og forstår at imødekomme en, som den man er, er imponerende, siger Anette Frederiksen.

Fremadrettet vil jeg glæde mig til at bruge Lenes inspirationsmateriale, Landkortet, med de gode materialer og brugbare løsninger, til vores forestående renovering.

Jeg vil helt klart anbefale Lene Bremer til andre, som har brug for nye øjne på deres firmas identitet og brand”

Orange Quote - Lene BremerAnette Frederiksen – Indehaver af  Revisor Team Nord

”Du har et dejligt smittende humør. Du har styr på teorierne og er god til at levere varen. Det har været nogle rigtig gode og lærerige dage. 

Jeg synes du er en god og inspirerende lærer. Meget rummelig”

Orange Quote - Lene BremerKursist – SOSU skole

” Lenebremer.dk har hjulpet med at få en synlig identitet for min virksomhed, som skal sikre en gennemført kundeoplevelse.Gennem møder og samtaler formår Lene at skabe en sammenhæng mellem personlige preferencer og fysiske rammer, så virksomheden kan udvikles som en helhed.
Du får sparring hele vejen rundt, dvs personlig udvikling, inventar & indretning, skiltning, kundeoplevelse og fremtidig udviklingspotentiale.


Jeg kan klart anbefale at tage kontakt til Lene, hvis du ønsker at styrke din virksomheds profil, så den matcher din personlighed”

Orange Quote - Lene BremerOsteopati Nordjylland v/Jeppe Frøstrup Nørgaard

Jeg er bl.a. blevet mere opmærksom på, at vi lægger forskellig betydning i ordene, hvormed vi beskriver og opfatter verden og dermed også vores egen livssituation. 

Hvis jeg ønsker forandring, må jeg starte med mig selv og således selv tage ansvar for, hvor jeg ønsker at bevæge mig hen i livet i stedet for at bruge andre mennesker som undskyldning for at lade stå til. Væk med offer-rollen og “det er de andres skyld” mentaliteten og ind med livsglæden, hvor jeg tager mig selv og mine egne værdier alvorligt og dermed tager kontrol over min egen situation, trin for trin. 

Lene er meget tillidsskabende, empatisk og vedholdende. Hun benytter mange visuelle og konkrete redskaber, og de konkrete og mentale billeder af mit fremtidige mål og den indre ro og balance er nemme at fremkalde, selv et år efter coaching-forløbet.

Jeg er yderst tilfreds med forløbet og kan kun give Lene mine varmeste anbefalinger”.

Orange Quote - Lene BremerProjektleder – 38-årig kvinde

”Jeg synes DiSC har hjulpet mig til at respektere andre mennesker bedre, fordi jeg bedre kan forstå hvorfor de fx opfører sig på den måde”.

”Jeg har lært at respektere at der er nogle ting jeg ikke er så god til, som så er mest i et andet bogstav, men så er der også nogle ting jeg kan, som de andre bogstaver ikke kan så meget af”

Orange Quote - Lene BremerPige – 14 år